Direktlänk till inlägg 9 juni 2015

Låna pengar utan UC

Av Amanda Eliasson - 9 juni 2015 18:28

Ett lån utan uc är en typ av tillgång-baserade lån, som vanligtvis tillhandahålls av en privat långivare, ofta en individ. Villkor varierar mellan långivare, är oftast mer specifik och strikt än med konventionella långivare, och de kommer ofta med höga räntor. Vanligtvis kommer högst 70% av bostadens marknadsvärde lånas av snabba pengar långivare.

Det är möjligt att refinansiera lån utan uc till en mer traditionell inteckning i en avskärmning eller annan egendom, men kommer låntagaren vill helt forska i både lån utan uc och refinansiering lån. Han / hon kommer också vill se till att de uppfyller kraven för den refinansiering som de vill. Kval för snabba pengar kan vara lättare i vissa avseenden (ofta kredit värdering anses inte) än med vanliga låneinstitut, så detta är en viktig punkt att tänka på.

Om affären inte är strukturerad rätt, kan det vara krydda problem med institutionen när beslutet att refinansiera görs. Krydda är en term som refererar till den tid som fastigheten ägts av säljaren. Olika typer av lån har olika smaksättning krav, och dessa måste förstås innan du ställer upp affären.

Många snabba pengar långivare låter dig inte låna pengar utan UC på ett hem som kommer att vara låntagarens primära bostad, så detta måste också beaktas.

Det nya värdet på hemmet vid refinansiering kommer att behöva kontrolleras, och eventuella reparationer eller fix-up kostnader kommer att behöva valideras genom kvitton och annat pappersarbete. Investeraren kan också behöva väntar från 6-12 månader att refinansiera beroende på kryddningen frågor.

Sammanfattningsvis är det möjligt för en avskärmning egendom som skall refinansieras från en hård pengar lån som ursprungligen användes för att köpa hem (eller annan egendom), men detta beror på flera faktorer: villkoren i det ursprungliga lånet, villkoren i det nya refinansieras lån, och huruvida köparen kvalificerar för båda lånen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Amanda Eliasson - 3 februari 2018 17:15

Dåliga krediter lån från kreditföretag hjälpa människor som inte vill fastna med dålig kredit på sina krediter filer. En ren fil är säkerligen vägen gå till. Det är därför människor som har dålig kredit hitta många sätt att städa upp röran och gå vid...

Av Amanda Eliasson - 31 december 2017 17:15

Har du brådskande finansiella behov? Du som vill låna pengar snabbt och enkelt kan göra detta online på ett enkelt och snabbt sätt, du kan få pengarna direkt på kontot på några minuter.   Du kan även få ett smslån med betalningsanmärkning och sku...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards